Sep 5, 2012

Veikö burleski sydämen?

Heippahei, työpaja on nyt täynnä! Ilmoittaudu halutessasi varasijalle osoitteessa turkuburlesque@gmail.com! PS. Lisää burleskiaiheisia kursseja tulossa loppuvuodesta sekä keväällä 2012 - seuraa ilmoittelua täällä tai sivuilla www.turkuburlesque.info!

------

Haaveiletko lavatähteydestä tai arjen piristyksestä? Haluatko tietää ja oppia lisää? Jos vastauksesi on kyllä, tule mukaan Turku Burlesquen & Kiki Hawaijin järjestämälle burleskikurssille. Kurssi tarjoaa osallistujilleen tehopaketin burleskin eri osa-alueista. Tunneilla käydään läpi sekä teoriassa että käytännössä muun muassa seuraavaa:

- kehonkieli, eleet ja ilmeikkyys
- improvisaation ja koreografian tasapaino
- riisuutumisen ja kusoittelun taide
- harjoittelusalista parrasvaloihin
- perinteet ja legendat, ilmiöt ja ihmiset

Kurssi sopii sekä aloitteleville että jo kokemusta hankkineille. Tuntien painopisteet täsmentyvät osallistujien mukaan, niin että jokainen saa eväät jatkaa eteenpäin - joko omaksi tai suuremman yleisön iloksi. Myös kysymyksiä ja toiveita saa (ja pitää) esittää matkan varrella!

Kurssi järjestetään perjantaisin 19.10. - 16.11.2012 klo 18 - 20 (yht. 5 x 2 h) Barker-teatterin harjoitustilassa Raunistulassa. Hinta 120 €. Mukaan mahtuu 12 henkilöä, ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa turkuburlesque@gmail.com

Ohjaajana toimii Kiki Hawaiji (Turku Burlesque, Suomen Burleskinstituutti), joka tunnetaan muun muassa iik!soottisesta tyylistä, vimmatuista liikkeistä, hulvattomasta elekielestä ja absurdista tarinankerronnasta. Hänen villit ja koomiset tulkinnat sävähdyttävät ja huvittavat yleisöä hienovaraisesta alusta aina railakkaaseen loppuun asti.

Lisätietoja:
turkuburlesque@gmail.com
www.kikihawaiji.com
www.burleskinstituutti.com
www.turkuburlesque.info

No comments:

Post a Comment

Thank you love!

Note: Only a member of this blog may post a comment.