Feb 4, 2013

Hei, kevättä rintoihin - kokeile burleskia!


Pilkettä silmäkulmaan kesää odotellessa! Tule tutustumaan burleskin hersyvään maailmaan niin teoriassa kuin käytännössä! 

Oh La Laa! -burleskipajat

 VOL I / PE 15.02.2013 KLO 18:00 - 20:00 
 Viettelevä vamppi vai kujeileva kotirouva? 
Ensimmäinen paja käy läpi, miten burleskin keinoin voi vaihtaa roolia ja kertoa tarinoita ilmeitä, eleitä ja kehonkieltä hyödyntäen. Harjoitustehtävien painopiste kasvoissa, käsissä ja ylävartalossa (mm. shimmy, shake, go go, straptease) 

 VOL II / PE 22.02.2013 KLO 18:00 - 20:00 
Kevyesti keimaillen vai vauhdista villiintyen? Toisen pajan aikana perehdytään alavartalon, lantion ja jalkojen liikkeisiin. Helpon koreografian kautta tutuiksi tulevat erilaiset bumbit ja grindit, pyöritykset, lantioniskut ja jalkatyöskentely. 

 VOIT OSALLISTUA JOKO VAIN TOISEEN PAJAAN TAI MOLEMPIIN! 
HINTA: 30 € / PAJA, 50 € / MOLEMMAT 

 ILMOITTAUTUMISET JA LISÄTIEDOT: 
Ilmoittaudu mukaan 14.02.2013 mennessä osoitteeseen kikihawaiji@gmail.com - pajat järjestetään mikäli molemmilla kerroilla on vähintään 7 osallistujaa. 

 OHJAAJASTA: 
Kiki Hawaiji on kotimainen burleskiesiintyjä, jonka esityksissä iiik!soottinen tunnelma, värikylläiset asut ja absurdit tarinat yhdistyvät päätähuimaavaksi cocktailiksi. Esiintymisen lisäksi, Kiki on toiminut vuodesta 2007 kotimaisella burleskikentällä tapahtumatuottajana (mm. Dr. Sketchy’s Anti-Art-School, Helsinki Burlesque Festival, Turku Burlesque Weekend) sekä perustanut burleskiopetuksen kattojärjestö Burleskinstituutin yhdessä Bettie Blackheartin kanssa. 

No comments:

Post a Comment

Thank you love!

Note: Only a member of this blog may post a comment.