Oct 15, 2013

Kiki Hawaijin odotettu burleskikurssi on täällä taas!

Haaveiletko lavatähteydestä tai arjen piristyksestä? Haluatko tietää ja oppia lisää? Jos vastauksesi on kyllä, tule mukaan Turku Burlesquen & Kiki Hawaijin järjestämälle burleskikurssille. Kurssi tarjoaa osallistujilleen tehopaketin burleskin eri osa-alueista. 

Tunneilla käydään läpi sekä teoriassa että käytännössä muun muassa seuraavaa:
- kehonkieli ja -hallinta
- eleet ja ilmeikkyys
- burleskiliikkeet ja muut keholliset työkalut
- improvisaation ja koreografian tasapaino
- riisuutumisen ja kiusoittelun taide
- piilotuksen ja paljastuksen vuorottelu
- opastus tasseleihin
- harjoittelusalista parrasvaloihin
- infopaketti esiintymään kaihoaville
- perinteet ja legendat, ilmiöt ja ihmiset

Kurssi sopii sekä aloitteleville että jo vähän kokemusta hankkineille. Tuntien painopisteet täsmentyvät osallistujien mukaan, niin että jokainen saa eväät jatkaa eteenpäin - joko omaksi tai suuremman yleisön iloksi. Myös kysymyksiä ja toiveita saa (ja pitää) esittää matkan varrella!

Kurssi järjestetään tiistaisin kello 19:00 - 20:30 ajalla 5.11.-17.12.2013 (yht. 7 x 1,5 h) Tahiti-la työhuoneella Raunistulassa.  Hinta 120 €. Mukaan mahtuu 10 henkilöä ja kurssi toteutuu, mikäli osallistujia on vähintään 6 henkilöä. 

Ilmoittautumisia otetaan vastaan osoitteessa turkuburlesque@gmail.com. Ilmoittautumisen yhteydessä saat lisätiedot paikasta, maksusta, mukaan otettavista tarvikkeista yms.

Ohjaajana toimii Kiki Hawaiji (Turku Burlesque, Suomen Burleskinstituutti), joka tunnetaan muun muassa iik!soottisesta tyylistä, kasvojen ilmeikkyydestä, hulvattomasta elekielestä ja absurdista tarinankerronnasta.

Lisätietoja:
turkuburlesque@gmail.com
www.kikihawaiji.com
www.burleskinstituutti.com
www.turkuburlesque.info


No comments:

Post a Comment

Thank you love!

Note: Only a member of this blog may post a comment.